ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Vadady Barbara egyéni vállalkozó (továbbiakban adatkezelő), kizárólag online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli az árajánlatkérők személyes adatait, a megrendelések teljesítésének -, illetve a jogszabályoknak megfelelő számla kiállítása és a számviteli bizonylat-megőrzési kötelezettség teljesítése céljából. 

 

1.) Az adatkezelő elérhetőségei :

Vadady Barbara egyéni vállalkozó

Székhely, levelezési cím: Bp. 1103 Noszlopy u. 27. A/5.

E-mail: decoflor@decoflor.hu

Telefonszám: 30-4984484

Honlap: www.decoflor.hu

 

2.) Vonatkozó jogszabájok :

Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII.
törvény.

Az Sztv. 169. § (1)-(2) bekezdése alapján a gazdasági társaságoknak, vállalkozóknak a számviteli bizonylatok másolatát meg kell őrizniük.

 

3.) Kezelt adatok:

Vevő neve, e-mail címe, telefonszáma, szerződéskötéskor a lakcím és szállítási cím.

 

4.) Az adatkezelés jogalapja, hogy a kapcsolatfelvétellel, és megrendeléssel ön hozzájárul adatainak kezeléséhez a fent megjelölt célból. (megrendelés teljesítése, számlázás)

 

5.) Adatkezelés időtartama:

A törvényben előírt ideig (5 év) a kiállított számlák másolatának megőrzése.

 

6.) Adattovábbítás:

A weboldalon a Google Analytics és a Google Search Console  méri a látogatás bizonyos paramétereit. Ezek során a weboldal analitikai adatai, statisztikáit továbbítják az alkalmazások a Google felé. A továbbított adatok a weboldal felhasználójának, látogatóinak azonosítására nem alkalmasak. A Google adatvédelmi tájékoztatója itt olvasható: https://support.google.com/analytics/answer/2700409