Decoflor
 

A VIRÁGDEKORÁCIÓ


Egy igazán hangulatos esküvő vagy rendezvény elengedhetetlen kelléke a virágdekoráció. A virágdíszek bármilyen helyszínt ünnepivé tudnak varázsolni. A virágkompozíciók formájukkal és színösszeállításukkal sugározhatnak meghittséget, eleganciát, harmóniát, vidámságot. A lényeg hogy összhangban legyenek az alkalommal, és a helyszínnel.

A tökéletes virágdekoráció illik a hely stílusához, és olyan hangulatot teremt, mellyel az alkalom ünnepivé válik.

Ha maga a helyszín adottságainál fogva díszes (pl. kastély) oda kevesebb, de stílusában azonos jellegű virágdekorációt válasszunk. Ha a helyszín egyszerűbb formavilágú (pl. rendezvényterem) ott nagyobb szerepet kaphat virágdíszítés, hiszen ezzel egyedivé tudjuk varázsolni a belső teret.

Ha nincs konkrét témája a rendezvénynek, akkor az évszaknak megfelelő virágdekorációt érdemes választani. Nem csak természetes, és friss az ilyen virágokból készített dekoráció, hanem általában az adott időszakban árban és minőségben is kedvező.

A színösszeállítás az egyik legjobb eszköz arra, hogy különböző hangulatot teremtsünk egy helyszínen. Az élénk intenzív színek energiával, töltik meg a termet, fiatalos vidám hangulatot teremtenek.

A lágy pasztell színek játékával romantikát, és finomságot, meghittséget csempészhetünk a rendezvényre. Egy-egy konkrét színt vagy színösszeállítást alkalmazva akár a céges arculatot is megjeleníthetünk egy jól megválasztott virágdekorációval.


A virágokat más dekorációs elemekkel is összekomponálhatjuk. Fényekkel és textildekorációval együtt alkalmazva még több lehetőség nyílik
egy adott helyszín "felöltöztetése". A virágdekoráció, textildekoráció és fények együttese teljesen egyedi megjelenést kölcsönözhet a rendezvényünknek. Segítségével elfedhetünk bizonyos részeket, vagy éppen kiemelhetjük annak szépségét.

Összefoglalva, a formák és színek összhangja nagyban hozzájárulhat a rendezvény színvonalához és a hangulatához, ezért érdemes megfontolni milyen virágdekoráció, és más dekoráció díszítse az adott eseményt!