Decoflor
 

TÉLI ESKÜVŐ

Sokunknak a télről gyakran inkább egy idillikus havas táj, a korcsolyázás, vagy épp egy hangulatos adventi, vásári forgatag, a  forralt bor, és a közelgő karácsony jut az eszébe.
Annak ellenére, hogy a tél a mérsékelt égöv  legzordabb évszaka, mégis számtalan lehetőséget kínál virágdekorációs ötletek megvalósításához. A fent említett hangulatok nagyon is megidézhetők a megfelelő virágok, növények és díszítőelemek helyes felhasználásával.
Életünk egyik legnagyobb eseménye, ünnepe az esküvő is, úgy válhat igazán látványban egyedivé, ha személyiségünkhöz közel álló stílust választunk, ám az évszaknak megfelelően.

téli esküvő téli esküvő

- A tél színei elsősorban a hideg színek. A fehér különböző árnyalatai a havas táj pompáját tükrözik. Ezeket párosíthatjuk kékkel, szürkével, ezüstös kiegészítőkkel, sőt, akár ékkövekkel is. Az így elkészült menyasszonyi csokor hercegnői eleganciát kölcsönöz viselőjének. Ezt a színpárosítást leginkább kék szemű menyasszonyoknak ajánljuk, illetve azoknak a hölgyeknek, akiknek alapvetően is jól állnak a hideg színtónusú ruhadarabok.

- A mediterrán típusú hölgyek számára kifejezetten előnyös, ha a meleg színárnyalatok közül válogatnak. A tél hideg, rideg hangulatát kellőképpen ellensúlyozza illetve emelkedetté, ünnepélyessé teszi a borvörös, az óarany, a bronz, a tört-fehér, és az ekrü színek. Nagyon elegáns csokrok állíthatók össze, az előzőekben említett színpalettáról. Fontos azonban, hogy a télies hangulatú csokor ne legyen azonosítható a karácsonyi díszítéssel, amit a színek és formák visszafogott, és szakszerű felhasználásával érhetünk el. Itt igazán érvényes lehet az a mondás: Néha a kevesebb több!

téli esküvő

téli esküvő

- Előfordulhat, hogy valaki adottságainál fogva nem igazán tartozik sem a hideg, sem a mediterrán típusú hölgyek közé. Erre az esetre is van megoldás, hiszen számos más megoldással varázsolhatjuk télies hangulatúvá a menyasszonyi csokrot, például fehér tollak, bogyók, tobozok segítségével, melyek vidám kiegészítőül szolgálhatnak játékos, és izgalmas formájukkal.

téli esküvő

Természetesen nemcsak a menyasszonyi csokor színvilágát, hanem az esküvői dekoráció teljes egészét hozzáilleszthetjük az évszaknak megfelelő hangulathoz.

Ennek megvalósításához ajánljuk magunkat tisztelettel:

Decoflor Virágstúdió