Decoflor
 

TAVASZI ESKÜVŐ VIDÁM SZÍNEKBEN

tavaszi  esküvőA tavasz az év talán legszebb, legromantikusabb évszaka. Az éledő természet, rügyező ágak, friss mezei csokrok adhatnak inspirációt esküvői dekorációnk megtervezéséhez. Dolgozhatunk lágy pasztell árnyalatokkal, vagy akár harsányabb színekkel is. Az üde sárga, és halványlila karakteres, tavaszi hangulatot idéző színek. A tél szürkeségéből merész vállalkozás lehet, ha a szokásoktól eltérően erősebb színösszeállítást választunk az esküvőnk dekorációjához.

A lila szín több árnyalata megjelenik az idei tavaszi ruha kollekciókban, válasszuk bátran esküvői csokrunkba is lilás árnyalatú virágokat. Romantikus menyasszonyi csokrok szereplője lehet az orgona, szellőrózsa, viola, frézia, jácint.

tavaszi esküvő

Elegáns, egyszerű vonalú esküvői csokrok készülhetnek tulipánból, inkaliliomból, melyek szintén elérhetőek akár lilás árnyalatokban is.

Újdonság a virágnemesítésben, hogy ma már a lilába hajló rózsafajták is megjelentek a színpalettán. Ilyen fajták pl. a "Bluebird" illetve az itthon ismertebb "Cool water".

Szokatlan, de nagyon hangulatos megoldás lehet, ha csokrunkat fehér és sárga színekben köttetjük. tavaszi esküvőA napfényt és a tisztaságot jelképező színek együttese rendkívüli miliőt teremthet egy elegáns tavaszi esküvőn. A teremdekorációhoz és az esküvői díszekhez választhatunk boglárkát, hófehér hortenziát, illatos sárga fréziát és nárciszokat, margarétát. És persze ne feledkezzünk meg a májusban nyíló gyöngyvirágról sem, amely sok menyasszony kedvence!

Bármilyen színű virágokat is válasszunk az esküvői dekorációhoztavaszi esküvő, érdemes belecsempészni a tavasz üdeségét, játékosságát a dekorációba. Válasszunk bátran rügyező, virágzó ágakat a térdekorációnkhoz, hagymás virágokat például az asztaldíszhez, illetve az éledő természet más, szokatlan megjelenési formáit. Jó tudni, hogy ilyenkor a virágárak is alacsonyabbak a télihez képest, s ha még mindehhez hazai idényvirágokat választunk, igazán látványos dekoráció érhető el kedvező áron.

Amennyiben bennünket választ és bizalmat szavaz szakmai kompetenciánknak, ízlésünknek, nem fog csalódni!

Decoflor Virágstúdió